Vélemények probiotikum fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Nagy Mónika – Budapest- Emésztés, közérzet

„Az egyik vezető légitársaságnál dolgozom teljes munkaidős légiutas kísérőként, így kiszámíthatatlan alvási és étkezési szokásaim vannak. Mióta elkezdtem használni ezt a probiotikumot, jobban alszom és javult a bélmozgásom is. Úgy érzem magam, mintha újra 20 éves lennék!”

Szekeres Nóra – Sümeg – Fogyás      

„A 25 kg-os fogyásomban nagy szerepe volt a probiotikumoknak. Javították a bélrendszerem egészségét, lehetővé tették, hogy az ételekből minél több tápanyaghoz juthassak, ezzel megnőtt az energiám és tovább éreztem magam jóllakottnak. Mostantól mindig fogyasztani fogom őket.”

Tóth Nikoletta – Pannonhalma – Irritábilis bél szindróma, fogyás

„A probiotikumok elengedhetetlen részei az átalakulásomnak! Mielőtt elkezdtem használni őket, az irritábilis bél szindrómám mellett kiütéseim is voltak. A probiotikumok segítettek helyrehozni az emésztésemet, így le tudtam adni több mint 18 kg-ot, közben a kiütéseim és az irritábilis bél szindróma tünetei is csökkentek. Ezután is naponta szedni fogom őket!”

Szótér Zoltánné – Nagykőrös – Jobb alvás, körömgomba, ekcéma

“Csak köszönetet szeretnék mondani a termék miatt. A fiamnál használtam és nagyon jó eredményeket értünk el vele. Jobban alszik, szebb lett a bőre, sokkal kiegyensúlyozottabb és a körömgombája, amit nagyon nehezen tudtunk kezelni, teljesen eltűnt! A lányom makacs ekcémája is elmúlt (több mint 2 éve voltak foltjai az étrend megváltoztatása és az enzimek ellenére is). Nagyon köszönöm ezt a terméket!”

Bencsik Tímea – Cegléd – Crohn-betegség

„45 éves nő vagyok, és 28 éves korom óta szenvedek Crohn-betegségben. Az évek során számtalan vényre felírt gyógyszert használtam, 2002-ben pedig bélrezekción estem át. Az összes gyógyszer és kezelés csak rövidtávon segített rajtam. Nagyjából 1 évvel ezelőtt elkezdtem használni az Önök probiotikus termékét napi egy kapszulával. Sokkal nagyobb megkönnyebbülést érzek, mióta ezt a terméket használom. Megkérdeztem a gasztroenterológusomat is, hogy szedhetem-e ezt a terméket, ő pedig azt mondta, igen. A probiotikumokat soha egyetlen orvos sem említette nekem. Egy táplálkozási szakember segítségével bukkantam erre a termékre. Néhány héttel ezelőtt volt az éves kolonoszkópiám és azt mondták, hogy az ezelőtti kolonoszkópiákhoz képest a betegségem nem progresszív. Ez egy óriási eredmény számomra. Folytatni fogom ennek a terméknek a szedését. Úgy érzem, mintha több energiát adna és pozitívan hat a betegségemre, az egész közérzetemre. Remélhetőleg a jövőben csökkenthetem vagy abba is hagyhatom azoknak a gyógyszereknek a szedését, amiket most használok. Csak jót tudok mondani erről a termékről.”

Varga Árpád – Kaposvár – Immunrendszer, emésztés

„Éveken át hiányoztak a hasznos baktériumok a szervezetemből, ezért sokkal kisebb volt az ellenálló-képességem a megfázással, influenzával szemben, arcüreg problémák, gyulladásos bélbetegség, emésztési zavarok alakultak ki nálam. Mióta rendszeresen szedem a probiotikumot a betegségeim sokat javultak, de nem szűntek meg teljesen. Leginkább akkor vettem észre, hogy mennyire jót tesznek a probiotikumok, amikor elfogyott. Mikor nem szedtem, újra sokkal fogékonyabb lettem az influenzára, a náthára, újra kialakultak az emésztési és bélproblémáim is. Örökké hálás leszek ennek a terméknek.”

Kőhalmi Ferenc – Ócsa – Antibiotikum

„Csak el szeretném mondani, mennyire hatékonynak tartom az Önök termékét. Lyme-kórom van és ezt a probiotikumot szedem az antibiotikumok és gyógynövények mellett nagyjából 2 hónapja. Azt hiszem, igazán jót tett a gyomromnak, még az antibiotikum hatásait is ellensúlyozta, pedig attól szinte folyamatosan rosszul éreztem magam. Próbáltam más gyártók probiotikumjait is, de azok nem voltak ennyire hatékonyak. Általában este veszek be egyet lefekvés előtt, néhány órával az esti antibiotikum adag után.

Büki Szandra- Csorna – Candida-fertőzés

“Személy szerint jártam egy specialistához, de hónapok alatt sem tudott semmit segíteni a Candida fertőzésemen. A legrosszabb az volt, hogy kicsi enyhülést sem eredményezett. Ezt a probiotikumot az én kapszulába zárt csodámnak hívom. Nagyon hosszú idő óta először jól éreztem magam. Minden barátomnak ajánlottam!”

Újvári Ferenc – Sárvár – Immunrendszer, körömgomba

„Hálát adok Istennek, hogy rátaláltam Önökre. A probiotikum kapszulák, amiket szedek, növelték az immunitásomat és megszüntették a körömgombámat is. Javították az étvágyamat is. Dióhéjban, a probiotikumok jobbá tették az életemet.”

Vigh Istvánné – Szentes – Gombásodás, puffadás

„Ettől a probiotikumtól fantasztikusan javult a közérzetem. Ez a termék elképesztően pozitív hatást gyakorolt az egész testemre kívül-belül. Kislány korom óta a vastagbelemben elszaporodtak a gombák, ez súlyos puffadással járt. Amikor ezt a terméket szedtem, nem puffadtam, megszűnt a felfúvódás is! Ettől úgy érzem, újra élek. A bőröm sokkal puhább és szebb lettem.”

Túróczi Pál -Dabas  – Colitis, irritábilis bél szindróma

„Az Önök terméke segített a colitis/irritábilis bél szindróma tüneteimen. A székletem véres és nyálkás volt. Mindkettő megszűnt. A székletem gyakorisága is normális lett. ”

Szabados Éva – Székesfehérvár – Colitis

„21 éves nő vagyok colitis ulcerosaval 15 éves korom óta. A fájdalom és a diszkomfort érzés elviselhetetlen volt és fellángolt minden évben, az orvosom ilyenkor rögtön szteroidokat adott és növelte a gyógyszeradagjaimat. A probiotikum használata után szinte azonnal észrevettem az eredményeket, a görcs megszűnt, akárcsak a vérveszteség. Még a barátoknak is ajánlottam és másoknak, akiken segíthet. Csak köszönetet akartam mondani Önöknek ezért a termékért, az eredményekért, melyek nálam kimagaslóak voltak.”