Erősítse immunrendszerét Probiotikumok segítségével

A probiotikumok tudatos bevitelével jelentős mértékben támogatjuk szervezetünk védekezőképességét, s éppen ezért remekül kivédhetőek vele bizonyos betegségek, mint például:

  • a hasmenés vagy a fertőző hasmenés;
  • a fekélyes vastagbél-gyulladás műtétje után fellépő gyulladásos bélbetegség (pouchitis)

A probiotikumok  gyermekek számára is roppant előnyösek, főként a fertőző hasmenések megelőzésében, kezelésében. Továbbá nélkülözhetetlenek a sérült, meggyengült bélflóra egészségének helyreállításában, valamint a női bakteriális húgyúti fertőzések kezelésekor is.

Ha csökken a bélrendszerben a jótékony baktériumok száma, akkor feltétlenül szükprobiotikumok04séges helyreállítani az egészséges egyensúlyt. Ennek legjobb módja az, ha 2-3 hónapos probiotikumos kúrát tartunk.

A Biotic Balance kapszulák olyan kiváló minőségű élő baktériumokat tartalmaznak, melyek garantáltan élve érik el a bélrendszert.

Minden kapszulában 20 milliárd élő baktérium található, mely biztosítja Önnek, hogy a lehető leghamarabb helyreállítja a károsodott bélflórát, aminek hatására javulhatnak az emésztési funkciók, valamint jelentős mértékben erősödhet a szervezet védekezőképessége.

Probiotikum kúrák gyerekeknek

Gyermekek esetében is alkalmazhatóak a probiotikumok, azonban mivel az ő szervezetük még sokkal érzékenyebben reagál, mint a felnőtteké, ezért rendkívül fontos, hogy a helyzetnek, betegségnek megfelelő mennyiségű probiotikumot kapjanak.

Antibiotikumos kúra után a gyermekek szervezetében éppúgy megcsappan a jótékony baktériumok száma, mint a felnőttek esetében. Ezért ebben az esetben a gyermekek számára is alapvető fontosságú, hogy pótoljuk az elpusztult hasznos baktériumokat.

Ha a gyermeknél huzamosabb ideig étvágytalanság, emésztési zavarok, esetleg hasmenés vagy székrekedés jelentkezik, akkor igen gyakran az orvosok is probiotikumos kúrát javasolnak, hogy a bélflóra egyensúlyát helyreállítsák, s így a meglévő panaszokat megszüntessék.

Tavasszal és ősszel, illetve a náthás, influenzás időszakban remekül védhetjük gyermekeink, s saját magunk egészségét  is probiotikumos kúrákkal, hiszen ezek a jótékony baktériumtörzsek hatékonyan erősítik az immunrendszerüket, így növelik védekezőképességüket, ami által a különféle fertőző betegségek elkerülhetővé válhatnak.

Utazások, illetve nyaralás előtt is érdemes lehet probiotikumos kúrát tartani a gyermekeknek, mivel így megelőzhetővé válik az új klíma, a stressz vagy esetleg az izgalom hatására jelentkező hasmenés. 

Nem csupán a nagyobb gyermekek, hanem a csecsemők esetében is roppant jótékony hatású a probiotikumos kúra a náluk oly gyakran jelentkező hasfájás enyhítésében. Továbbá remekül képes megerősíteni a még csak alakulóban lévő immunrendszerüket is.

A Biotic Balance kapszula gyerekek számára 12 éves kortól szedhető.

>>> FONTOS!

A csecsemőknek csak és kizárólag kifejezetten a nekik készült probiotikumos készítményeket szabad adni!